Werk

Je baan is een groot en belangrijk deel van je leven. Gaat alles goed in je werk? Dan heeft dat veel positieve effecten: denk aan geluk, zelfvertrouwen, salaris om van te leven. Helaas gaat het niet altijd goed op je werk. Je krijgt niet altijd goede beoordelingen, het botert niet altijd met je werkgever en je bent ook niet altijd zeker van je toekomst bij het bedrijf. Op dat soort momenten kan het voelen alsof je er alleen voor staat. De juridisch specialisten van Unie Direct zijn er voor je. Júíst op die momenten.

Arbeidsconflict
Een conflict op de werkvloer kan erg vervelend zijn. Bij onenigheid met een collega kun je naar je leidinggevende. Maar wat als je een conflict krijgt met je manager of werkgever? Onze specialisten leggen uit wat je zelf kunt doen en wanneer je hun hulp kunt inschakelen.

Arbeidsovereenkomst
Ga je ergens (anders) werken? Dan teken je een arbeidsovereenkomst of contract. Hierin staan de afspraken tussen jou en je werkgever; waar je recht op hebt en wat je plichten zijn. Wel zo fijn als die overeenkomst ook gunstig is voor jou. Onze specialisten kijken graag met je mee.

Beoordeling
Tijdens je beoordeling krijg je een idee hoe tevreden je werkgever is met je functioneren. Soms hangt hier veel van af, bijvoorbeeld of je promotie of bonussen krijgt. Wat als jij het niet eens bent met je beoordeling? Onze specialisten laten je graag zien wat je kunt doen.

Reorganisatie
Soms moeten bedrijven veranderen om toekomstbestendig te blijven. We spreken dan van een reorganisatie. Zo’n verandering kan grote gevolgen hebben voor jou: je functie wordt anders, je raakt je baan kwijt of de bedrijfscultuur wijzigt. Onze specialisten bieden je graag een helpende hand.

  • Laat een bericht achter

    Wil je graag dat wij contact opnemen met jou? Vul hieronder je gegevens en bericht in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug – uiterlijk twee werkdagen.